Direct contact ?   06 – 11 09 14 77 of    Whatsapp

OVER ONS

OVER ONS

FAMILIEBEDRIJF

Wij zijn een echt familie bedrijf. Sinds 1953 zijn we gevestigd aan de Voorstraat 31 in Kollum. Klaas Visser sr. begon hier een winkel in meubelen en huishoudelijke artikelen. De meubelen werden in die tijd nog door hem zelf met de hand gemaakt.
Rikus en Geertje Visser hebben later de winkel overgenomen en uitgebreid. Zij zijn toen gestart met het stofferen van meubels en het leveren van tapijt en gordijnen. Vanaf 2002 werk zoon Klaas Visser mee in het bedrijf. Sinds 2022 heeft Klaas het bedrijf overgenomen en werkt zoon Alex Visser mee binnen het bedrijf.
Kwaliteit & vakmanschap

onze kracht!

Dit zijn belangrijke speerpunten binnen ons bedrijf. Met een persoonlijke benadering en een breed assortiment aan producten willen wij maatwerk leveren op het gebied van woninginrichting

Wijhouden rekening met de wensen van de klant en hebben oog voor details. Het inmeten en monteren van raamdecoratie verzorgen wij voor u. Voordat een vloer gelegd wordt komen wij eerst de vloer beoordelen, opmeten en vervolgens vakkundig leggen.

0 +
Project Completed
0
Satisfied Client
0
Active Experts
0
Days of Work
Ons team

Ons team

Duis Accumsan

Directeur
Wat ons drijft

Onze missie

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.
EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

IMPRESSIE

Wat klanten over ons zeggen

RECENSIES

Alex Visser

06 21 32 38 75

Klaas Visser

06 11 09 14 77