Direct contact ?   06 – 11 09 14 77 of    Whatsapp

ROLGORDIJNEN

Waarom kiezen voor een Rolgordijnen ?

COMFORTABEL & KAN TEGEN EEN STOOTJE

Bent u op zoek naar een stijlvolle en functionele manier om uw ramen te bedekken? Dan zijn rolgordijnen een uitstekende keuze! Met hun strakke ontwerp en veelzijdige functies zijn rolgordijnen de perfecte oplossing voor elk huis of kantoor.

Onze rolgordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen. We bieden ook professionele installatiediensten en advies op maat om ervoor te zorgen dat uw rolgordijnen perfect bij uw huis of kantoor passen.

VOORDELEN

  • Privacy : Rolgordijnen bieden volledige privacy wanneer u deze sluit. U kunt ook de lichtinval reguleren om een ​​sfeer van privacy en intimiteit te creëren.
  • Lichtregeling: Met rolgordijnen kunt u de hoeveelheid licht die uw kamer binnenkomt, reguleren. Dit is vooral handig als u overdag te veel licht heeft en ‘s nachts volledige duisternis wilt.
  • Stijlvol ontwerp: Rolgordijnen hebben een strak en modern ontwerp dat gemakkelijk in elk interieur past. Bovendien zijn er talloze kleuren, stoffen en ontwerpen om uit te kiezen, zodat u altijd een rolgordijn kunt vinden dat bij uw smaak en interieur past.
  • Gemakkelijk in onderhoud : Rolgordijnen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Gewoon afstoffen of afvegen met een vochtige doek is meestal voldoende om uw rolgordijn er als nieuw uit te laten zien.

MEER INFORMATIE?

DOWNLOAD FOLDER(S)

Voor meer informatie kunt u ook folders downloaden van de verschillende merken die wij leveren. Klik op de button van het merk naar keuze!
Meer informatie over de mogelijkheden?

bekijk onze merken